giovedì 18 settembre 2008

AntiSemitisk Terror - Arbeit macht frei

~
Fakta:

Av de 498 händelser år 2006 som är definierade som terrordåd inom EU var allena ett utfört av islamistiska fundamentalister, 497 var av annan politisk art

detta enligt EU:s centrala polismyndighet Europol

Polismyndigheternas terrorbekämpning fokuserades dock till stora drag just kring de islamiska fundamentalisterna, varav de misstänkta i nästan alla fall, är just inhemska element


~


muslimerna är farliga
muslimerna är farliga
muslimerna är farliga
muslimerna är farliga
muslimerna är farliga
muslimerna är farliga
muslimerna är farliga
muslimerna är farliga
muslimerna är farliga
muslimerna är farliga

pöblens mentala mantra


helt utan perspektiv, helt utan insikt, helt utan vetskap
rena rama idiotin, samt likväl, extremt farligt

påhittade fiender, som små ungar o deras monster,
särledes araber, dessa semiter,

ja, historien återupprepar sig faktiskt



















~

+ Terror, Terroristhotet

• Även FRA sägs vara primärt skapat för att skydda Sverige från internationell, eller iaf externt ankommen, terrorism, men som ovan visar, så finns ingen legitim grund i den argumentationen, eller iaf, om man nu vill övervaka för att skapa trygghet så är det i första hand svenskar man bör bevaka.

Utifrån deras argumentations synvinkel kan man absolut konkludera att hela FRA-etablissemanget o dess förespråkare är regelrätta främlingsfientliga krafter av mörkaste sort.

Inte nog med att de ser den yttre världen med hotfyllda ögon och skriker efter övervakning, så anser de heller inte att utlänningar - utsocknes folk - har några som helst mänskliga rättigheter, särledes ingen integritet. Detta är en legalistisk tradition i Sverige och går juridiskt tillbaka på de medeltida landskapslagarna. De är helt enkelt inte lika värda, de där.

Om man känner sig lite lustgasig kan man även anföra Führen Reinfeldts självaste reina namn, samt arbetslinjens,
Arbeit macht frei, Arbeit macht frai

Det är bara raselementet som fattas, för att göra bilden komplett, här åtfinns således allena en nationalistisk främlingsfientlighet via FRA, något annat tänker jag ej anklaga dem för, de reina.

Ånyo ginges in på FRA, vilket ej var åsyftat, men ingen samt inget kommer undan deras händer, inga utlänningar i alla fall.


Landos Signalspaning om FRA

Andra om: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Censurerad utav media

4 commenti:

Anonimo ha detto...

Jag förstår inte?
"Av de 498 händelser år 2006 som är definierade som terrordåd inom EU var allena ett utfört av islamistiska fundamentalister, 497 var av annan politisk art"

När gick Jemen med i EU?

Såvitt jag vet så har det aldrig förekommit några islamistiska terroratentat i Europa, annat än mot okupationsmakter.

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Nej du, det förstår inte jag heller, ty jag kan inte se någonstans att jag skrivit att Jemen skulle vara med i EU.

Anonimo ha detto...

e är en löng ni idioter förstår inte att det är judarna som gör fel

Anonimo ha detto...

Lando skriver att "ett terrodåd var utfört av islamistiske fundamentalister". Så det finns någonting som heter "islamistiska fundamentalister", och de begår terror i Europa - enligt Lando.

Men andra som säger det samme, dom är idioter. Den enda skilnaden på Lando och "dom andra" (idioterna) er kvantitativ; dom fatter inte att chancen för att bli dödat är procentvis mycke LITEN.

Men det Lando inte helt fattar är att dom inte mätar hotet i mängd på det sättet; dom snackar om hotet i sig själv, förhållandet mellan 0 och 1. Finns det ett hot eller gör det inte?

Lando och "idioterna" är samtsämtda om grundpremissen, at dessa terroristar eksisterar, att dom er islamistiske fundamentalister och att dom sätter handling bakom orden. Det är ju derför vi har fått så stor övervakning. Angrepp stoppas, andra mislyckas, några tredje avslöjas från insidan (som i Amsterdam nu). Den fjerde - minste - gruppen lyckas.

11. september, Madrid och London har gjort intryck på "idioterna". Det samma har dom andelige ledarna som drömmer om "et nytt Holocaust" (Qaradawi). Huvudavsågnings-filmerna har också stor effekt, vänligt massdistribuerat av våre mediebolag. Vad skal fundamentalisterna med propagandaministerium när de har dom.

Summerat upp: Terroren finnas, ideologerna finnas, alla hör vad dom säger og ser att dom sätter handling bakom orden; men när folk blir redda av allt detta (som ju är hensikten, givetvis) då är dom altså idioter!

Enligt Lando.

Lando är inte rädd. Lando er inte irrationel, som "dom" är. Som vem?

"Dom andra. Dom rädda."

Jag tror man kallar dette "projisering". "Dom rädda" svarer ju inte tilbaka för att korrigera. Därför att dom inte finns. Om du börjar konkretisera vill "dom andra" upplöses i en myriad av individer; och ingen av dom vill vara synnerligt avvikande vad rationaliteten angår.

När propagandisterna gör allt dom kan för att skrämma dig, i alla mediekanaler samtidigt, är det rationelt att vara bekymrad. Om du vill framstå fruktlös och dristig upp emot detta, skriv något som inte är politisk korrekt, till eksempel. Nåt som bryter ner respekten til dom "fundamentalisterna" som finns där ute, dom som - enligt dig själv - ju rent forsöker att döda folk, med henvisning til religiösa skrifter.