martedì 30 dicembre 2008

Malkhut beit David: (- Genealogica XXXVIII)

רש"י , הלל

när stat för att det är val
angriper annat stans valda juntesal

dödar tusenfaldt, för några få
då är det allt tal, om Israël, barbarstat


/ לנדאו
מלכות בית דויד


















~

+ Postmodernisme premillénaire
++ לנדאו, Sigalit Landau, StatsexperimentetSS-Gaza-Totenkopfverbände, Ortodox jude, Hitler’s victory, Gaza, Jude, Israel, Terroriststater

Taggar: , , , , , , , , , , , , , , ,

Censurerad utav media

8 commenti:

Anonimo ha detto...

Touché!

Anonimo ha detto...

Lite väl argsint från din sida kanske, men å andra sidan så är det ju ett svar på deras aggressiva handling. Ja, liknelsen är ju slående:)

Enligt din framvaskade judiska teori (som jag var obekant med) så är det ojudiskt att göra som Israel gör, likväl är det inhumant, därav även barbariskt.

Tragiskt att en tidning av så annars hög standard inte klarar av att tillåta dessa normala tankegångar. Men som vanligt så finns ingen debattanda i Sverige, du som utlänning fegar hursomhelst inte ut:)

Såg att du blev kallad antisemit av någon mindre bevandrad osalig själ i någon av dina tidigare skrivelser om konflikten, haha hoppas den där människan läser även detta.

/Pedda

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Ingen fara, jag är inte arg, de får givetvis censurera vad de vill, det är ju deras länkar:)

Men absolut är det frustrerande när mindre kunniga och mer inskränkta människor kör sitt illsinta race i full oförståelse utav vad de gör.

I detta fallet skulle man kunna betänka att det är antisemitiskt att fördöma mitt inlägg, ty det är ju ett judiskt inlägg till sin basala religiösa filosofi. (inkl. humant).

Nej, jag skall inte betänka det vidare ikväll, idioti är svårt att förstå.

Anonimo ha detto...

Jepp, bare stå på Hamas. Dere har helt sikkert rett i all volden dere forårsaker. Drittsekker !

Anonimo ha detto...

Interessert i å høre hva syns du om Ali Sina?

http://www.faithfreedom.org

Undrende Nordmann

Anonimo ha detto...

Fred Ida
Der vil ikke bli noen utgjevning, USA er styrt av jøder, de får store overføringer derfra, og all den våpenhjelp de trenger. Hele den “kristne” verden er bak Zionistene. De har og atombomber, så dette vil fremdeles pågå.
Nå er det en film om den norske frigjøringskampen, er det noen som tror at nazistene hadde blitt kastet ut av Norge hvis nazistene ikke hadde tapt for en overmakt på andre fronter?
Disse angrep frigjøringsgruppen i Norge utførte, er direkte å sammenligne med Palestineres motstand; Palestinerne kaster stein, avfyrer hjemmelagde raketter og gir seg ALDRI. Palestina er okupert, HELE landet.
Å si at de skal slutte å vente sin frustrasjon mot okupasjonshæren er jo helt absurd.
Zionistene vil utrydde hele det Palestinske folk eller fordrive dem, det er saken. Det virker som om Palestinerne ALDRI vil la seg fordrive, så da er det bare folkemord igjen.

Igjen les hva troende jøder sier om dette:
http://www.jewsagainstzionism.com/

Anonimo ha detto...

Ikke det nei. Overrasker vel egntlig ikke..

UN

Interessert i å høre hva syns du om Ali Sina?
http://www.faithfreedom.org
Undrende Nordmann

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Undrende Nordmann!

Jag har inte läst boken Ali Sina har skrivit och kan inte säg mer än att boken säkerligen är intressant, men den verkar inte ha särledes mycket med Israels beteende att göra, men vad vet jag, jag har som sagt inte läst boken...