venerdì 12 dicembre 2008

Sveriges segregationsproblem

~
det är till synes så att Vellinge är mer segregerat, via sin homogenitet, än vad Rosengård är, för det bor fler ‘etniska’ svenskar i Rosengård än individer med annan etnisk bakgrund i Vellinge

ja jag vet inte var problemet i debatten är

för jag skulle då hellre bo i
Multiculturalia än i Svenskethnica

~









+ Enfaldsbarometern, Jag o sverigedemokraterna, L'exili interior, Etnicism, Medborgarskap är en allvarlig fråga, Fri invandring - Fri sex, Fri invandring - Hotel Africa, Fri invandring - Lampedusa

Taggar: , , , , , , , , , , , , , , , ,

10 commenti:

Angie Roger ha detto...

håller fullständigt med dig! :) såg debatten på Tvn, där det fördes fram en diskussion om varför Vellinge inte ens kunde ta emot,jag tror det var tre ensamflyktingbarn,. och den politikern som svarade, fick mig att skämmas att överhuvudtaget vara svensk,. han förklarade också på ett skrämmande sätt, att vi har visst invandrare i Vellinge, varav Josefsson reagerade, precis som jag,.. Ja,ifrån Danmark tex.:) jisses, och han representerade Borgmästare Holm tillika,.
Ja, jag har i några år bott i Vellinge, jag också,. men idag bor jag i ett invandrartätt område, med ett ständigt mött av vackra leende,. så varför tvinga våra kära inflyttade till ett ställe som de kanske möts av med förakt,..

Anonimo ha detto...

ute och svirar en födelsedag... när fyller du år då?

Anonimo ha detto...

ånej, det får du inte fråga för det leder till ungefär 100 olika delanledningar :) men det var häftigt iallfall.. det hade jag ingen aning om hmm.. hoppas du svirade också :)

roberth ha detto...

Flytta då spån! Vellinge är ett föredöme!

Omar Kalb ha detto...

Skitdåligt inlägg.
Skriv mer nästa gång!

Anonimo ha detto...

Problemet är att media och SCB inte säger VILKA som förökar sig, det är INTE hårt arbetande Svenssons, eller icke-muslimska invandrare, utan det är först och främst muslimerna, med sina drygt 6,2 barn per kvinna. Etniskt svenska kvinnor har i princip upphört att ha barn. Eller har långt under reproduktionstalet. Detta bådar mycket illa inför framtiden. Vi importerar muslimer på löpande band, OCH finansierar deras enorma reproduktionstal. Muslimer finns inte till för att "tolerera" andra, de finns till för att göra alla muslimer, enligt Hadith och Koranen.

Anonimo ha detto...

GLÖM INTE!
Att detta i Rosengård, handlar om ett –svenskt- politiskt
(lokal-)samhälle -alltså kommun- där de styrande (lokal-)politikerna benämner samhället för ”stad”. Malmö ”stad”.
Till som vi svenska folk har överenskommit, lagskrivit, att våra –alla- kommuner skall benämnas just ”kommun”. Att vi svenska folk häri ytterligt vill hävda demokratin, att alla våra kommuner och dess invånare, är lika värda.
Där alltså dessa politikerna i Malmö vill hävda att de, är nått finare människor, fina stadsboende; än andra, landsbygdsboende individer. Som man ju inte kan benämna landsbygd för ”stad”.
-Alltså visst finns Malmö ”stad”, med sina gator, trottoarer, höga hus och trångt. Där benämningen ”kommun” avser samhällsgemenskapen av invånarna i kommunområdet.

-Han heter särskilt i Malmö Ilmar Reepalu, socialdemokrat. Och han får stöd i detta stads snackandet av kommundirektören –hon kallar sig förstås för stadsdirektörn´- i Malmö Inger Nilsson.
Och det är uppenbart ren kriminalitet för dessa myndigheterna att benämna Malmö kommun för Malmö ”stad”. …tacka då faeeen för att det kan bli till upplopp i Malmö. Med kriminalitet som ju kriminalitet!

Anonimo ha detto...

Det här blir ju så djävla patetiskt så det är inte sant:


"Den främlingsfientliga paternalistiska lokalpolitikern Reepalu"

Att kalla Reepalu främlingsfientlig måste antagligen vara ett skämt.

Fast att du kallar dig liberal och ändå vill sätt äganderätten ur spel då blir man lite förrvirrad.

Det är nämligen så att det handlar om en källarlokal som har en ägare.

Ägaren vill inte hyra ut sin lokal och har därmed sagt upp kontraktet.

Den fria världen bygger på att man fritt får disponera det man äger.

I förlängningen är det alltså äganderätten polisen nu försvarar.

Tips till dig Fjanto ansök medlemskap i Kpmlr då också de ta ställning för huliganer samt tycka att en fastighetsägare icke fritt ska få disponera sina egna lokaler.

Anonimo ha detto...

Att dessutom som du och andra dårar gör hävda att en källarlokal är en moské är är direkt sinnesjukt.

Det är källarlokal byggd i syftet att vara källarlokal och inget annat.

Om någon som hyr en källarlokal eventuellt kallar källarlokalen för palats, skithus, moské, dårhus, landohus eller något annat spelar ingen roll. Då det ändå bara är en källarlokal.

Hur kan man hamna så långt ifrån verkligheten som du gjort Lando?

Anonimo ha detto...

Såvida det inte i hyreskontraktet mellan fastighetsägaren och de som hyrt källarlokalen att källarlokalen ska förvandlas till moské. Har inte de som hyrt källarlokalen rätt att göra källarlokalen till moské. Har det gjort källarlokalen till en moské ändå har brutet mot ett ingånget avtal.

De liberala anser att äganderätt och ingångna avtal är bland de viktigaste som finns. De liberala anse också att det staten främst skall sysselsätta med är att skydda äganderätten samt även via det juridiska systemet se till att folk håller sig till de avtal de ingått.

Du kan alltså omöjligt vara liberal Fjanto.