mercoledì 29 luglio 2009

Bar burkha

~
fick inte gå i skolan
Turkiet, Frankrike

då bär jag hellre byxor,
ock får piskor i Sudan



















~

Angående slöjförbudsdebatten, Förtryckets logik, Du slöjbetäkta, La femme oriental

Andra om: , , , , , , , , , , , , , ,

Censurerad av media

6 commenti:

Anonimo ha detto...

ja, vad gör några piskrapp i förhållande till att man blir utstängd från utbildningsväsendet och arbetsmöjligheter?

Nyinflyttad ha detto...

Svenska tidningar verkar vara ganska patetiska.

Anonimo ha detto...

Håller med dig Nyinflyttad. Sverige är så inkompetent land att Median avspeglar det hela. Världens dummaste folk, mest lättlurade, och korkade är i Sverige. Inget annat land tjatar så mycket om uttråkande nyheter.

Horor som vill ha västs uppmärksamhet, för att kanske få ett jobb senare, förtjänar ingen uppmärksamhet.

Anonimo ha detto...

Ni två verkar vara helt ute och cyklar! jag kanske ska påminna er att det är 2009 era korkade muslimska män. Vakna någon gång för helvete.Ni borde gå tillbaka i tiden och leva som grottmänniskor.

Anonimo ha detto...

Du som tycker att svenskar är världens dummaste folk. Själv är jag utlänning och bott här ett antal år och tycker att svenskar har kommit väldigt långt, ett litet land som nått väldigt mycket både inom vetenskap och idrott men framför allt när det gäller mänskliga rättigheter och respekt för djur och natur. Mycket medvetet folk jämförd med många andra länder. Såna som TÄNKER själva och inte slår upp allting i en gammal bok (koran, bibel etc).Om du tycker sverige är så dåligt varför inte åka tillbaka till något annat land där piskrapp och förföljelse av folk är vardagsmat,sudan, Iran, somalien etc ...vi behöver inte ha sådana som du i Sverige.

Anonimo ha detto...

"Horor som vill ha västs uppmärksamhet, för att kanske få ett jobb senare, förtjänar ingen uppmärksamhet."

Vad har en kvinnor i långbyxor med horor att göra, din förvirrade stackare? Det är sådana som du som Sverige inte vill ha, sådana som stämplar kvinnor som horor bara för att de vill kunna klä sig som vilken västerländsk kvinna som helst. Det är sådana som du som som är farliga för våra kvinnor och som förstör för för alla de invandrare som respekterar svenska kvinnor.

/svensk man