lunedì 26 ottobre 2009

Givmildhet inför Vatikanen – Genealogica CI

~



Genom Barczyks blogg finner jag denna uppgift att gruppen Kristi Tempels Suveräna Order stämmer Katolska kyrkan för vad den stal från Tempelherreorden bak i anno 1307, i nuvarande värde omkring 150 miljarder dollar.

Man avfärdar detta med att den moderna gruppen inte kan bevisa att deras Order härstammar från de faktiska Tempelriddarna.

Därför tycker jag att man bör göra det näst bästa, d.v.s. ge tillbaka denna egendom till den släkt som grundade Tempelriddarna, det är våran egendom. Släktskapet kan bevisas.

Jag nöjer mig med 100 miljarder dollar, resten skänker jag till kyrkan. Min davidisk-merovingiska ätt har i tradition understött det spirituella inom katolska kyrkan.

Exempelvis dåledes grundandet av Tempelherreorden, skapelsen av den andliga staten Terra Sancti Benedicti, samt kanske det heligaste utav det alla, efterlevandet av hedonismen som norm i tidsepoken av Pornokrati.

~



Förutom Barczyk se även npr, Telegraph, Wikipedia


3 commenti:

Red ha detto...

Du var mig en generös riddare!
Jag hade sopat till mig rubbet :D

Beelzebjörn ha detto...

Mycket modest, tycker jag. Jag ser inte hur de skulle kunna underlåta att tillmötesgå en så anspråkslöst begäran...

... Om de inte gör en ny Jaques de Molay av dig förstås ;)

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Ja, jag tycker även jag det inte torde föreligga några särledes problem med denna min lilla, men fullt naturliga, begäran.

Gällande Jacquan så är han med i denna hära, eller delvis iaf:

http://stevelando.blogspot.com/2009/04/baphomet-genealogica-lxviii.html