venerdì 30 ottobre 2009

Idioternas marknad

~
kvicksilvret ger en skön fix
svininfluensan är här för att stanna

vaccinets halvdana skyddseffekt
tros vara i runt nio månader

sen får ni ta en dos kvickt till




















~

og igen og igen og igen, hela livet ut.

Svinstian, Svinaktiga vaccin - A/H1NI, Vin mot influensa, På åttonde dagen sade Gud: Rädda judarna, Epidemisk svinomedia

Andra om: , , , , , , , ,

22 commenti:

bullo ha detto...

En del blir höga av att raljera om andras uppfattningar. Vad har du för immunologisk, epidemiologisk och virologisk kunskap och kompetens??
undrar en som vaccinerat sig för att inte bli sjuk i influensa när jag ska jobba och hjälpa människor som blir svårt sjuka i bl.a. influensa

Anonimo ha detto...

Kanske inte egen kompentens men mycket kan vi läsa oss till Bullo och man inte bara bör, det är en nödvändighet att ifrågasätta och inte bara svälja alla expertutlåtanden i alla sammanhang. Vissa väljer att följa mainstremmedia det bekvämste sättet att skaffa information andra forskar på egen hand. Valet är fritt precis som vårt tänk också bör vara.

bullo ha detto...

Hej Anonym!
Nu blir jag glad!
Jag håller verkligen med dig. Självklart ska alla skaffa sig en egen uppfattning. Problemet har varit denna onyanserade antidebatt som inte bygger på kunskap utan på ett behov av att visa att man ifrågasätter myndigheter/"experter" o.dyl., vilket är ok i och för sig MEN problemet blir när de, man kan ana, är rättshaverister, alltså sådana personer som absolut måste tycka tvärt om vad "experter" tycker bara för att man provoceras av att nå´n uttalar sig myndigt. Det handlar mer om personer med drag av mer paranoid/självhävdande karaktär.
För övrigt gillar jag verkligen att människor tänker efter själva. Jag brukar inte skriva insändare men ibland tycker jag uttrycken i olika bloggar blir galet rabiata. I övrigt är jag helt på din sida/bullo

S.A.I. Steve Lando ha detto...

"MEN problemet blir när de, man kan ana, är rättshaverister, alltså sådana personer som absolut måste tycka tvärt om vad "experter" tycker bara för att man provoceras av att nå´n uttalar sig myndigt."

Du behöver inte oroa dig Bullo, jag infaller inte i din problematik där.

bullo ha detto...

Hej Steve!
Har full respekt för att du inte tycker lika som jag. Oroar mig mer över att man måste raljera och kalla andra personer, som inte tycker lika, för att tillhöra " idioternas marknad".
Det brister i respekt!!
Världen kan aldrig överleva så länge vi måste polarisera som vi gör. Jag gillar att man tar egen ställning till saker och ting men inte angripa dem som inte tycker lika.
Vaccinera dig inte, den som vill, klandra INTE den som gör annat val!!!!!!

S.A.I. Steve Lando ha detto...

utan att raljera,

men om du nu tycker det brister i respekt, att med ord raljera mot människor som har andra åsikter, varför raljerar du då mot mitt val av ord?

nu när du säger det, man hade ju kunnat titelsätta det som:

"Ruljansmarkanden". Idiotiskt är det dock, likväl.

bullo ha detto...

Men du, Steve,
tycker du att"idioternas marknad" e´helt ok att säga om andras åsikter än ens egen?
Jag tycker det vore bättre att skriva "jag tycker inte likadant" men inser att då hade man inte längre en blogg med finansiärer som ger dig pengar för att tycka provokativa saker så jag lägger mig platt.
Mammon vinner som vanligt/suck

S.A.I. Steve Lando ha detto...

nu skall vi se här Bullo,

mammon vinner, mycket väl på att 'ni' tar vaccinet, för det är precis det mammon vill. Om man nu använder detta argumentet.

angående epitetet 'idioternas marknad' så har jag inte definierat varken person eller part, vad som avses, du väljer själv att tolka in vad du nu tolkar in i detta.

angående: "inte längre en blogg med finansiärer som ger dig pengar för att tycka provokativa saker"

jag förstår härmed att du tolkar in dig själv i titlen.

bullo ha detto...

Hej Steve Lando
Du är väl blogginnehavaren själv som nu kan presentera för dina finansiärer att du haft SÅ HÄR många kommentarer vilket gör att jag inte längre bemöter dina inlägg. Detta är det sista. Ska bli kul å se om andra svarare inser att dom egentligen finansierar dig och ditt blabblande (sorry bloggande)

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Om du känner till något system (utanför ditt sinne) som betalar bloggare för antalet kommentarer så får du gärna tipsa om detta.

Hursom, jag (som alla kunniga) är väl medveten om att kvicksilver kan ha fatala konsekvenser för barns - och speciellt fosters - hjärnkapacitetsutveckling, härav bör varken barn eller havande ta något vaccin.

Jag börjar nu bli orolig att det även drabbar vuxnas hjärnkapacitet, eller har den kanske inte varit så god till att börja med?

Anonimo ha detto...

Det står nu 6000 mot 0 i antal dödsfall p.g.a. svininfluensan respektive vaccinet.
Slutsats?

Anonimo ha detto...

I DN har det stått om 4 misstänkta dödsfall på grund av vaccinering

Andreas ha detto...

Läs på. Vaccin är inget hokus pokus. Glad att Sverige valt ett äggodlat istället för cellodlat. Det finns avsevärt värre läkemedel som du möjligen kommer tvingas ta under ditt liv.

http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/sa-funkar-vaccinet-mot-pandemin-1.941421

Anonimo ha detto...

Med stigande förvåning ser jag hur svenska folket liksom exploderar i myndighetsskepsis i svininfluensafrågan. Varför väljer man inte viktigare ämnen att engagera sig i? Exempelvis:
-Ett barn var 30e sekund dör i malaria.
-HIV/AIDS leder inte längre säkert till döden om man får behandling; det får man inte om man bor i fattiga länder.
De argument som folk häver ur sig är ofta fullständigt uselt underbyggda. T ex
"Sjukdomen är bästa vaccinet"- den immunitet du får om du haft svininfluensan skyddar dig inte ett dugg bättre mot nästa inflensaform än den som du får genom vaccinet.
"Kvicksilverhalten i vaccinet är farligt hög"- Ja, kvicksilver vill vi ju slippa. Ett bättre råd än att strunta i vaccinet är då att sluta äta Östersjöfisk (som innehåller betydligt högre halter än vaccinet).
"Vem tjänar på svininfluensan-läkemedelsbolagen"- Ja, naturligtvis, men vad spelar det för roll. Tror folk att det är en stor konspiration från läkemedelsbolagens sida? Läs på Spanska sjukan.
"Svininfluensan är inte farlig, betydligt fler dör i vanliga influensan"-Ja, det stämmer, men VILKA dör oftast i den nya influensan. Jo: gravida, barn och yngre i en omfattning som inte alls finns i vanlig bonninfluensa.

Sammanfattningsvis så tycker jag: Lägg ner antidebatten. Låt folk välja som de vill. Själv tänker jag vaccinera mig så fort jag bara kan.

Anonimo ha detto...

Anonyms här ovan tycker att folk som har förmågan att ifrågasätta istället för att blint förlita sig på kvällspressens hysterilöpsedlar har uselt underbyggda argument.

Kan ju inte direkt påstå att det inlägget var ett ljus heller, men om ifall att han eller några andra vaccin-påivrare skulle göra ett besök här så...

Jo, faktiskt får man ett starkare immunförsvar genom att låta kroppen bekämpa en sjukdom på naturlig väg. Så även denna OM man nu skulle bli drabbad.
Dessutom slipper man omvaccinering nästa år, och nästa, och nästa osv

Angående kvicksilverhalten är det ju en viss skillnad att injektera kvicksilver direkt ut i blodet mot att äta fisk som innehåller det.
Det är inte ens jämförbart.

Den ständigt så populära jämförelsen med Spanska Sjukan haltar lika illa som vanligt.
Anser Anonym att vi på sistone haft krig i Sverige och tvingats kura ihop oss i massor i skyddsrum samtidigt som folk haft ett extra nedsatt immunförsvar?
Det var nämligen huvudorsaken till att den influensan fick en såpass stor konsekvens.
Okunskapen är skrämmande hög i dagens Sverige.

Vidare tror jag nog att fler än jag skulle vilja se en opartisk dokumenterad jämförelse mellan denna influensan och en vanlig sådan, ifråga om insjuknande och dödsfall hos just gravida, barn och yngre.
Just dessa lyser dock med sin frånvaro.

Jag tänker personligen inte injektera ett kraftigt otestat preparat med tvivelaktigt nyttovärde och som dessutom totalt saknar dokumentation om långsiktiga biverkningar.

S.A.I. Steve Lando ha detto...

En punkt hade dock den anti-antidebattoriska anonyma personligheten att komma med, som vi kanske kan ge kredit för:

"Varför väljer man inte viktigare ämnen att engagera sig i? Exempelvis:
-Ett barn var 30e sekund dör i malaria.
-HIV/AIDS leder inte längre säkert till döden om man får behandling; det får man inte om man bor i fattiga länder."


Exakt.

istället för att engagera hela befolkningar i olika slags influenser.

Anonimo ha detto...

Det "komiska" (men sorgliga) är att de misstänkta fall som avlidit av VACCINET dog enligt Atterstam av "multisjukdom", just nu 5 personer.
Men de multisjuka som dött ovaccinerade dog enligt media av "svininfluensan" och inte sin "multisjukdom". Just nu 2 personer.
5 - 2 vaccinet.

Anonimo ha detto...

Varför pratar alla om 2 döda och 5 döda och hit och dit? Det är ju samma influensa i hela världen, och antalet döda i influensan är väl ändå lite fler än så globalt sett.....verkar lite begränsat att mäta influensans farlighet i vad den hittills åstadkommit i Sverige.....nån som läst nåt om Norge....USA?
Det jag slås av när jag surfar runt på sidor o bloggar som diskuterar "vaccinera-inte vaccinera" problematiken, är att "verkligheten" beskrivs så olika av olika människor, och det finns mycket gott om faktafel. Har hittat långa beskrivningar där vaccinet beskrivs innehålla "bakteriestammar" och vaccinet beskrivs injiceras "direkt ut i blodet", inget av detta stämmer. Många hänvisar till folk som de känner som "jobbar inom vården" som sagt si och så - men inte är det någon med egen medicinsk kunskap (t ex läkare) som uttalar sig på dessa sidor. Vad säger det? För mig betyder det, att även om man anser att man "använder sin egen hjärna" och "gör egna undersökningar" så innebär det att man till syvende och sist upprepar vad man läst nån annanstans, utan att på allvar vara kapabel till källgranskning. Vetenskapliga studier är faktiskt inte alltid väl utförda och redovisar inte alltid konklusioner som är valida, sorry folks.
Vi kan bara hoppas på det bästa, oavstt vi väljer att vaccinera oss eller låta bli.
Tyvärr är livet farligt - man kan dö....önskar er alla ett gott liv! /Misan

Mike ha detto...

I Tidningarna skriver man själv att vaccinert stoppas pga det inte är tillräckligt testat samtidigt som folk går och sticker sig själva = Idioter.

http://www.tv4.se/1.1306672/2009/11/01/sanningsrorelsen_tror_usa_terrorattackerat_sig_sjalv

Och som svar på professorns smutskastning.



http://www.youtube.com/watch?v=SfzkI6mefG0

Vi vet att ni politiker ljuger både höger och vänster vi kan även se när ni ljuger.

Fortsätt utmåla missnöjesyttringarna i samhället som terroristdåd.


Folket börjar vakna och bli medvetna.

Vi ser igenom lögnerna.

Och på dessa premisser inför man Fra Lissabonavtalet och annat skit.

Vis er nog vad ni vill göra med dom som ifrågasätter i sverige.

Fängsla dom sanna människorna = Glöm det.

Se vad lögner kan leda till.
Nya hitler = Fängelse utan rättegång , utan bevis
Utan tidgräns för misstanke.
http://www.youtube.com/watch?v=1uuWVHT1WUY


Och dessa kopierar ni och följer i samklang.

Inte undra på att politiker är frimurarpack och deltar i bilderbergmöten där man fastslår att jorden måste avfolkas genom fattigdom krig konstruerade virusar i labb giftiga vacciner med kvicksilver och alumunium påhittade miljöhot om uppvärmning som militären skapar med plan som släpper ut partiklar och Haarp.

Cia ska övervaka bloggare och användare med visable technology Jorra vi ser mycket tydligt vad staten sysslar med..
Mycket trovärdigt när man ska införa hitlerlagar = Cia kriminella knarksmugglare och barnmördare se dokumentären the Mena connection och conspiracy of silence

Det måste ju vara ett hot när folk börjar vakna ett hot mot det monopolsystem man byggt upp när folk inser hur mycket politikerna har ljugit.

Se filmen fall of the republic.

http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=589

Brott existerar pga osämja och falsk kunskap.
Den falska kunskapen ni sprider i skolorna till barnen för att göra dem till effektiva konsumenter och kannonmat.

Den som behöver en lagbok eller politiker för att kunna skilja mellan rätt och fel kan betrakta sig själv indoktrinerad och utan sunt förnuft.

Folk litar mer på en politiker än sin nästa det säger väl allt om hur indoktrinerad man kan vara.

Svenskar, världens mest hjärntvättade folk?
Sverige, landet med extremt många nyttiga idioter och frimurare?
Sverige, världens mest kontrollerade land?
Vi lever i globalt Stockholmssyndrom, med säte i Sverige?
Man vill förbjuda fildelningen för kunskap gör folk medvetna och då blir dom inte så lätta och styra.

Bo Engwall ha detto...

Vaccinering är oftast bra men massvaccinering mot influensa är suboptimalt. Varje gång, ofta några enstaka ggr i livet, när man insjuknar i influensa tränger viruset in i cellen och då uppstår ett s k cellmedierat immunsvar mot virusets alla komponenter, även de inre som vaccin normalt inte skapar immunsvar mot. Därför ger sjukdomen ett bredare skydd än vaccineringen, och tack vare det bredare skyddet kan många som varit sjuka i t ex Hongkong och Asiaten ha ett gott skydd mot t ex svininfluensa. Det är också därför de äldre som grupp har insjuknat i avsevärt mindre grad än de yngre. Därför behöver särskilt de yngre ett ökat naturligt brett skydd, vilket de inte får om de massvaccineras nu.
Det finns dessutom studier som tyder på att upprepade vaccinationer mot influensa på sikt leder till ökad influensarisk vilket förefaller paradoxalt om man inte förstår hur det cellmedierade skyddet uppstår och fungerar.
Tyvärr har kunskapen om det cellmedierade skyddet varit bristfällig hos beslutsfattarna.


Några vetenskapliga fynd som bekräftar resonemanget ovan.
http://www.theglobeandmail.com/news/technology/science/study-prompts-provinces-to-rethink-flu-plan/article1303330/
Citat ur artikeln :

”Distributed for peer review last week, the study confounded infectious-disease experts in suggesting that people vaccinated against seasonal flu are twice as likely to catch swine flu.”
Det stämmer dessutom med många människors erfarenhet, och med smittskyddsläkaren Staffan Sylvans uttalande i UNT 3 sept.

Av det följer att varje vaccination inför influensor gör att skyddet jämfört med att genomgå sjukdomen blir mycket smalare eftersom det cellmedierade immunsvaret mot i princip alla virusets komponenter uppstår då virus tränger in i cellen och sedan presenterar delarna på cellytan som det gör vid infektion. Vaccinets uppgift är att förhindra att cellen infekteras.
Det är alltså ett betydande pris man riskerar få betala långsiktigt med att kortsiktigt försöka skydda sig genom att vaccinera sig inför varje ny influensa. Det verkar inte ens i Sverige vara något tydligt lyckat facit av säsongsinfluensavaccineringen. 1000-4000 döda per år. Det har t o m Annika Linde på SMI i e-post till mig erkänt är ett dåligt facit.
Samtidigt har de mot svininfluensan ovaccinerade svenskarna hittills drabbats ytterst lindrigt. 2 döda. Hennes (?) och andras slutsats att vi behöver mer influensavaccinering i stället för mindre blir inte logisk utan bakvänd mot bakgrund även av den nya erfarenheterna i Kanada.
Även i USA har en studie visat liknande nämligen att successivt ökade säsongsvaccineringar av äldre har följts av ökad sjukdoms- och dödsfrekvens i säsongsinfluensa fast det borde bli tvärtom om vaccineringsstrategin långsiktigt vore effektiv.
http://news.bio-medicine.org/medicine-news-3/Benefits-of-flu-vaccine-substantially-overestimated-says-study-6985-2/

Unknown ha detto...

Sveriges myndigheter är förbjudna att rapportera fall där skador uppstått på grund av svininfluensavaccinet Pandemrix. I avtalet staten tecknat med GSK finns en "grön" lista med uppgifter som får meddelas och en "röd" lista med uppgifter som måste hållas hemliga. The RED LIST - what the vaccine manufacturers forbid you to know - http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1562

Anonimo ha detto...

-"eftersom det är viktigt att börja vaccinera innan influensan kommer på allvar" Och när blir det då? Det är ju en himla tur att influensan är lika försenad som vaccinet, bara vaccin för 5% av stockholmarna tillgängligt.
Kan man få tro att influensan kommer att öka vartefter vaccinering sker?
folk verkar ju få en liten flunsasläng av det, kanske de smittar då också?