domenica 22 novembre 2009

Rensa ut multikulturalismen – Genealogica CIV

~
jikes, vilken kroppsdel får jag behålla?


















~

Etnicism

Taggar: , , , , , , , , , ,

Censurerad utav media

7 commenti:

Jolalus ha detto...

92 procent av gruppvåldtäkterna i London begås av personer med utländsk härkomst

En chockerande rapport avslöjar att 92 procent av alla gruppvåldtäktsmän i London har utländsk härkomst, skriver EUtimes.

Jämfört med 2003/2004 ökade gängvåldtäkterna i London nästan tre gånger om. Sedan 1998/99 har även antalet offer under 19 år ökat, varav mer än 1/3 av gruppvåldtäkterna skedde mot tjejer som var 15 år eller yngre. Noterbart i undersökningen var även att 92 procent av gruppvåldtäkterna begicks av personer med utländsk härkomst.

Anonimo ha detto...

Jolalus kanske ska posta en länk till rapporten? Du vill väl inte vara rasist? Vavavava? Ska inte våra värderingar berikas? Vavavava?

Här är rapporten: http://www.mpa.gov.uk/committees/sop/2009/091105/07/

Erik ha detto...

Det är trevligt,spännande och kulturberikande med lite överraskningssex. Vi svenskar skall vara stolta över att vi nu leder ligan över antal anmälda våldtäkter i Europa. Men bättre kan vi! Vi ska absolut inte ge oss förrän vi nått topp i tio i världsrankingen!

Anonimo ha detto...

Låt mig citera Jan Ahlberg och Heléne Lööw som arbetar vid BRÅ:

Invandrare, med den vedertagna definitionen att man är folkbokförd i Sverige men född i annat land, är överrepresenterade i brottslighet. Det är ett faktum. Utifrån undersökningarna kunde man beräkna (avseende år 1993) att knappt 20 procent av de anmälda brotten i Sverige begicks av invandrare. Mot bakgrund av att de som föll under definitionen invandrare då utgjorde ungefär tio procent av befolkningen (i dag är andelen 11%), handlar det om en överrepresentation på cirka två gånger.
Överrepresentationen till trots når invandrarnas andel av brottsligheten inte på långt när de höjder som i bland framställs. Inte sällan beskrivs det som att en majoritet av brotten begås av invandrare. I realiteten handlar det alltså om en femtedel. Till saken hör också att uppemot hälften av brotten inom denna femtedel kan hänföras till nordiska invandrare, det vill säga invandrare från Danmark, Finland och Norge. Med andra ord inte de grupper som i debatten vanligtvis kallas invandrare. De flesta debattörer, oavsett vilken sida de kommer ifrån, avser – även om det inte sägs rent ut – med termen invandrare främst personer från utomnordiska länder, företrädesvis utomeuropeiska.

Anonimo ha detto...

"Invandrare, med den vedertagna definitionen att man är folkbokförd i Sverige men född i annat land, är överrepresenterade i brottslighet. Det är ett faktum. Utifrån undersökningarna kunde man beräkna (avseende år 1993) att knappt 20 procent av de anmälda brotten i Sverige begicks av invandrare."

Och hur många procent av brotten begås av ANDRA generationens invandrare?? Snorungar med föräldrar som inte bryr sig om vad deras söner sysslar med.

/Magnus

Beelzebjörn ha detto...

Nu har du troll igen, Steve.

Vad använder du för bete? ^^

Anonimo ha detto...

Står ingenstans om 92 procent i länken!