mercoledì 21 aprile 2010

Diamant érotique

~

sexe
2
3
2-2
3
2
érotisme



















~

+ Suar via, La chatte, Ma maîtresse, Fémine sacré, Amor

Tags: , , , , , ,

1 commento:

Gunnar i Stockholm ha detto...

Du lever i en minst sagt skönmålad illussion av religionen och den totalitära ideologin islam. Dess urkund Koranen förespråkar diskriminering, förföljelse, kvinnoförtryck, våld och till med mord på icke-muslimer, "de otrogna" - inte minst det judiska folket.

Du behöver inte läsa särskilt länge eller mycket i Koranen för att inse att kvinnoförtryck är en påtaglig ingrediens i den religionen. Om du betvivlar det påståendet rekommenderar jag dig att läsa fakta och verklighet i artikeln via den här länken:

http://www.sanningenomislam.se/kvinnan_i_islam.asp

Koranens och islam representerar inte bara en religion. Dess förlängda arm är den politiska och extrema islamismen, där olika former av förtryck och våld sanktioneras i Allahs och "profeten" Muhammeds namn.

Här i Sverige pågår en smygislamisering. Dessbättre är vi ännu försonade från islamistiska terrordåd. Men det är inte tack vare Koranen och islam - utan trots dess budskap. Undersökningar har emellertid visat att "bara" några enstaka procent av alla muslimer bejakar våld och trakasserier av olika slag i Koranens namn, men det är ändå några procent för mycket.

Apropå förtrycket mot kvinnor inom islam rekommenderar jag varmt de här färska debattprogrammen på tv-kanalen Axess:

Ayaan Hirsi Ali, författare till bästsäljaren Kräv er rätt!, har både hyllats och hotats till livet för sin hårda kritik av islam och dess kvinnosyn.
Hirsi Ali, själv muslim och uppvuxen i Somalia driver en obeveklig kamp mot det muslimska patriarkatet. Här intervjuas hon av Anders Hellner:

http://axess.se/tv/webbtv.aspx?id=171


Ayaan Hirsi möter Tariq Ramadan
Vid ett unikt möte 2006 samtalar Ayaan Hirsi Ali och Tariq Ramadan om islam i Europa:

http://axess.se/tv/webbtv.aspx?id=1370