mercoledì 18 maggio 2011

Le Diva

~
En kvinna som är besatt av sin egen förhärling, sin egen divinitet och använder sin fulla maktutövning på män och annat. Och har rätt till det

En gudinnelig förebild för alla kvinnor
som bör dyrkas av alla män



















~

+ Bortskämda tjejer, Det är bara så det ärSnygga tjejer får allt, Kvinnans status, En gudinnas makt, Åtråns makt, Praktisk feminism

Taggar: , , , , , , ,

1 commento:

Anonimo ha detto...

En kvinna som är tränad sexslav precis som sin kollega Britney, utnyttjad sen barnsben av äldre män och nu använd inom ramen för det kultupolitiska program a la "bahvaioural modification" som är på god väg att etablera global fascism, polisstatssamhälle och 1984 upphöjt till 10 i namn av en lång rad iscensatta hot..

Nej Gaga är skit, rent gift och motsatsen till genuin kreativitet. Hon är en mekanisk överproduktion som gör mig och många andra illamående. Hon sexualiserar precis allt och tömmer därmed det sexuella på all dess innebörd.

Och de ockulta budskapen är in your face, de går ju som en mörk tråd från nazisterna i deras thule society till dagens samhälle med alla dess svartdyrkande elitsällskap där s.k kristna presidenter är med (som Bush jr i Bohemian grove, Skull and Bones osv) förankrade i social-darwinism och malthusianernas människoföraktande idéer.. Men så måste man ju också sälja det till allmänheten och paketera det som "realisera dig själv enligt parollen 'thou as you wilt', var små monsterl, små frigjorda demoner".. I praktiken blir man genom att leva så en slav, känslomässig, kulturellt och politiskt.. Men eftersom man är upptagen (närmast besatt) av drifter, rädslor, ilska, bakomliggande dåligt samvete osv har man inte tid att reflektera över den egna situationen..

Vakna upp ur yran. Frihet är inte slaveri. Frihet är att lära känna det som är/finns och inte negationen av det - och leva efter det för att lyftas ur det inhumana som kännetecknas av brister (ondska). Och om vi inte försvarar vår frihet förlorar vi den mycket snart. Om etablerat massmedia gjorde sitt jobb skulle Gaggan inte få något som helst utrymme, folk skulle vara rent utav förbannade på skiten. Ja många är vi nu som vet om den, miljoner rättare sagt, och för varje dag växer antalet snabbt.

http://vigilantcitizen.com/
http://pseudoccultmedia.blogspot.com
http://www.infowars.com
http://www.globalresearch.ca