lunedì 22 agosto 2011

De rasistiska socialdemokraterna

~
Det var i slutet av september 1942 som regeringen gav Socialstyrelsen i uppdrag att inventera beståndet av den svenska tattarstammen, detta register skulle ligga till grund för ‘radikala åtgärder mot detta bottenskikt i den svenska folkmassan’ som det stod i Svensk Socialvårds Tidning 1943 - två män som stodo bakom det rasistiska, rasbiologiska, beslutet var Gustav Möller og Tage Erlander, man skulle mäta huvud samt näsor. Än värre är att den öppna och direkta förmyndarattityden ej bröts förrän i början av 1980-talet i og med den nya sociallagstiftningen, under hela det långa socialdemokratiska styret av Sverige begicks dessa grava människorättsbrott.

~







Om romerna, og tattarna, i Sverige, övriga Europa, samt övriga minoriteter i Sverige står att finna i min bok Europas tungomål.

+ Den sverigedemokratiska myllanSveriges socialrasistiska partierHeid apart

SvD, SvD, SvD, DN
Andra om: , , , , , , , , , , int

~~~Tre år sen~~~

- Olympiska gränslegrenen.

~

5 commenti:

TC ha detto...

Islamofobi existerar inte alls! Allt som Islamkritikerna säger bygger på FAKTA ur Islams egna texter Haditherna och Koranen! Det är djupt skadligt/farligt när medierna för fram myten om Islamofobin och därmed indirekt ger sitt fulla stöd till den djupt omänskliga religionen, politiska ideologin, Islam. Islam är en högerextrem religion med exakt samma judehat, antisemitism, som Nazismen!

"Sahih Muslim, Book 41: Number 6981:
Ibn 'Umar reported Allah's Messenger (may peace be upon him) as saying: You will fight against the Jews and you will kill them until even a stone would say: Come here, Muslim, there is a Jew (hiding himself behind me) ; kill him."

Anonimo ha detto...

Thomas, du kan hitta liknande texter i judiska heliga skrifter såsom Talmud. Det kan t.ex stå att kristendomen måste utrotas, att judar får döda kristna o.s.v.

Anonimo ha detto...

De islomofoba är Sveriges största problem just nu och har visat sig vara mycket farliga genom terrorattentater (Läs Breivik).
Den hatfyllda retoriken måste stoppas.
Tyvärr är nästa hela 99,99% av Islomofober är dolda rasister, kulturrasister eller annat skumt folk..

Nalle Puff ha detto...

Är du säker på att det bara ingick socialdemokrater i denna regering? Ifall du skulle vara säker på det tycker jag du ska ta och titta lite i historieboken.

Utöver det är det inte särskilt mycket i sig att uppröras över att en svensk regering 1942 tog ett beslut som på den tiden ansågs ha med vetenskapliga fakta att göra.

Denna typ av beslut togs man vid denna tid i stort sett i varenda regering oavsett politisk färg.

Därför så framstår du faktiskt som lite extra page när du försöker göra affär av att socialdemokratin vid denna tid skulle vara mer rasistisk än vad representanter för den liberala ideologin eller andra ideologier var vid denna tid.

Jag har alltid haft svårt för folk som i efterhand viftar med sin moraliska facit, ett facit som kommit till i en ny tid, en ny tid som inte har så mycket med den gamla tiden och de människor som levde då att göra.

Nalle Puff ha detto...

I övrigt förstår jag inte riktigt vad din länk om Erlanders tal om EEC 1965 har göra med ditt inlägg att göra.

Du borde inte länka bara för att dra läsare.

Jag antar att du på något sätt vill få det till att Erlander skulle vara xenofob bara för att han under kalla krigets dagar inte indirekt ville sälja ut landet Sverige till västalliansen så billigt som det möjligt bara gick.

Hade Erlander nu viljat sälja ut landet åt västalliansen 1965 så ger jag mig fan på att du isåfall påpekat att Erlander på något viss kunde kopplas till rasism mot öststaterna.

Nej, godhetsapostlar med hjärnan & tunga fyllda av moralisk skit som de försöker pracka på oss vanliga döda som något slag av deras av godhet inbillade eftertankens kranka blekhet ger jag inte mycket för.

I övrigt kan de sverigedemokratiska muslimhatarna som figurerar i detta kommentatorsfält ta och dra åt helvete, ty han man minsta lilla insikt i skallen sin så ser man och begriper att abrahams tre våldsreligioner på gott och ont men mest av ont är av samma korn.